Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Gondolatok a BDSM világából

Gondolatok, képek, történetek, esszék a BDSM sokszínű, csodálatos világáról.

Friss topikok

  • Klaudia Virág: Iszonyat jó ! (2015.03.14. 16:55) Szubnevelde:
  • Kamahe (törölt): @Slevi: Köszönöm! :) (2014.08.12. 09:40) " Az öröm-öd/-e"
  • Slevi: ..ezúttal a szöveg a jobb,a kép túl álmodozó a switch nôt nem látom ebben a képbe. (2014.07.10. 12:11) Switchségem margójára
  • Kamahe (törölt): Hála és Köszönet!:) Mindkettőtöknek! (2014.05.21. 14:00) " Poklom"
  • Slevi: "A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. (...) Mind... (2014.04.28. 14:23) " Tehetetlenül "

Címkék

alapfogalmak (14) análkampó (5) animáció (57) anime (4) aranyzuhany (29) bdsm (202) beküldött (15) bizalom (19) bondage (52) carpe diem (5) cikk (8) d/s (197) dominancia (161) édeshármas (2) egyéb (12) esszé (15) fetish (7) fotó (162) gésagolyó (2) gondolat (48) gyertya (7) hentai (4) idézet (43) játékos (58) jégkocka (1) klipp (3) könnyek (9) korbács (2) latex (2) mocsok (7) rajz (12) s/m (152) saját készítés (24) sci-fi (2) szájpecek (15) szubmisszió (227) szumisszió (1) tanmese (9) thriler (1) történet (25) triskelion (1) (7) vers (12) viasz (6) vicces (16) video (2) xxl (4) zene (1) Címkefelhő

Romantikus vacsora:

MrEgo 2012.02.25. 03:47

ebed_1330137778.jpg_640x410

 Romantikus vacsora,

Avagy mindent a vendégért:

 

Az asztal szépen megterítve, civilizált módon, hófehér terítővel letakarva, lapos és mélytányérok egymáson, gyertyák gondoskodnak a romantikus hangulat megteremtéséről, a háttérben kellemes zene szól diszkréten.
A teríték hagyományos voltától elüt, hogy az egyik tányérkészlet mellett nem sorakoznak a megszokott rendben az evőeszközök.
A házigazda bevezeti vacsoravendégét az étkezőbe, udvariasan aláigazítja a széket, vigyázva, hogy a vendég hátul összekötözött kezei ne kerüljenek kényelmetlen pozícióba!
Előzékenyen megtölti az aperitifes poharakat, koccint velük, felhörpint az egyiket, majd csókra hajol a vendég szája felé. Az étvágygerjesztő ital így nem lesz megtagadva az éhes vendégtől, hiszen minden kristálypohárnál méltóbb helyről kerül a szájába, az úr ajkai közül.
Miután a saját italát is felhajtotta (ezúttal valóban elfogyasztva), a házigazda előzékenyen telemeri vendége tányérját húslevessel, amiben gazdagon úszkál a cérnametélt, egy csattal hátrafogja vendége haját, hogy ne zavarja az étkezésen, jó étvágyat kíván, majd maga is nekilát a sajátjának.
Udvariassága ellen nem merülhet fel kifogás, hisz alighogy elfogy a vendég levese, egy szalvétával maga törli meg partnere száját, elveszi előle tányérját, itatja meg egy pohár minőségi borral, majd előzékenyen szervírozza a második fogást.
Figyelmességében apró kockákra vágja vendége tányérjában a hússzeletet és a köretet, meglocsolja szósszal az ételt, gondosan igazítja el a tányért, hogy a kedves vacsorapartner kényelmesen férhessen hozzá, és a saját étkezéséről is lemond inkább csak, hogy a jó étvággyal falatozó vacsorapartner látványában gyönyörködhessen!
A főfogás végeztével újra előkerül a szalvéta, és egy újabb pohár bor után következhet a desszert.
Habos krém kehelyben.
Nem lehet kellemetlen helyzetebe hozni a vendéget, aki kezeinek korlátozása okából nem tudná megfelelőképp elfogyasztani a finomságot, ezért az előzékeny vendéglátó kénytelen falatonként adagolni a krémet a vendég szájába, hosszú szárú kiskanál híján azzal az eszközzel, amivel a természet gondosan ellátta, még, ha nem is épp erre a célra lett tervezve. Formailag azonban tökéletesen alkalmas, hogy egész a pohár aljáig leérjen, a krém is megtapad rajta, és a vendég szája készségesen és mélyen képes befogadni, annak a veszélye nélkül, hogy a szerszám felkarcolná a szájpadlását!
Ugyancsak beválik az eszköz arra is, hogy a desszert közben pár csepp ital is jusson a vendégnek, hisz felváltva járhat a hab és a borospohár között.
Az udvarias vendéglátó eztán felsegíti vendégét a székről, előzékenyen segíti felsőtestét ráfektetni az asztalra, maga hajtja fel a szoknyáját, húzza le a bugyit, és lép annyira közel, hogy a fedetlen hátsót teste melegével óvja meg a megfázás lehetőségétől. Természetesen a szabadon maradt nyílást sem teszi ki annak a veszélynek, hogy a hideg huzat kárt tehessen benne, ezért az desszert elfogyasztásánál már jól bevált eszközt használja a luk betömésére, ezzel óvva meg a légmozgás esetleges ártalmaitól.
Biztos, ami biztos alapon, még testmeleg folyadékot is fecskendez bele, megint csak a megfázás elleni prevenció okából.
Miután minden szükséges lépés bevégeztetett a vendég egészségének és jó közérzetének megóvása érdekében, a házigazda, gondosan visszahúzza a vendég fenekére a bugyit, (nehogy a drága folyadék esetleg kicsorogjon), visszaülteti őt a székébe és felszolgálja a kávét.
Előzékenysége nem ismer határt, mert amint látja, hogy a vendég hólyagja telítődött az elfogyasztott folyadékoktól, nem kényszeríti a kedves vendéget kifáradni a távoli és hűvös illemhely irányba, hanem gondosan egy lavórt csúsztat a szék alá.
Előbb utóbb azonban a vendéglátó is megéhezik, hisz eddig ő háttérbe szorította szükségleteit vendége jóléte érdekében, megszabadítja hát őt kényelmetlen ruházatától és a kezeit rögzítő kötéstől, végigfekteti háton az asztalon, gondosan eldolgozza a testén a habos süteményt, és jó étvággyal elfogyasztja a desszertjét.
Ezután kivezeti vendégét a fürdőszobába, besegíti a kádba, maga is belép mellé, és gondosan lemossa róla hab maradékát. Aztán megnyitja a zuhany csapját.
A vacsora bevégeztével átvonulnak mindketten a nappaliba, aztán lassan rátérnek mindarra, amiért egy férfi általában vacsorameghívásban részesít egy nőt!

Címkék: fotó történet játékos dominancia d/s szubmisszió

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bdsmworld.blog.hu/api/trackback/id/tr54198198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása