Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Gondolatok a BDSM világából

Gondolatok, képek, történetek, esszék a BDSM sokszínű, csodálatos világáról.

Friss topikok

  • Klaudia Virág: Iszonyat jó ! (2015.03.14. 16:55) Szubnevelde:
  • Kamahe (törölt): @Slevi: Köszönöm! :) (2014.08.12. 09:40) " Az öröm-öd/-e"
  • Slevi: ..ezúttal a szöveg a jobb,a kép túl álmodozó a switch nôt nem látom ebben a képbe. (2014.07.10. 12:11) Switchségem margójára
  • Kamahe (törölt): Hála és Köszönet!:) Mindkettőtöknek! (2014.05.21. 14:00) " Poklom"
  • Slevi: "A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. (...) Mind... (2014.04.28. 14:23) " Tehetetlenül "

Címkék

alapfogalmak (14) análkampó (5) animáció (57) anime (4) aranyzuhany (29) bdsm (202) beküldött (15) bizalom (19) bondage (52) carpe diem (5) cikk (8) d/s (197) dominancia (161) édeshármas (2) egyéb (12) esszé (15) fetish (7) fotó (162) gésagolyó (2) gondolat (48) gyertya (7) hentai (4) idézet (43) játékos (58) jégkocka (1) klipp (3) könnyek (9) korbács (2) latex (2) mocsok (7) rajz (12) s/m (152) saját készítés (24) sci-fi (2) szájpecek (15) szubmisszió (227) szumisszió (1) tanmese (9) thriler (1) történet (25) triskelion (1) (7) vers (12) viasz (6) vicces (16) video (2) xxl (4) zene (1) Címkefelhő

A jó gazdi jó kiskutyája

MrEgo 2013.12.24. 20:10

Novellarészlet A.L. Ihletésével

…............................................................................................................................................................

Hagyom, hogy csituljon lihegésed, aztán hajadnál fogva magam felé fordítom a fejed.

  • Az enyém vagy? - teszem fel az elméleti kérdést mosolyogva

  • Szerinted? - évődve jön a válasz, és én nagyra értékelem, hogy hangsúlyoddal és kedves mosolyoddal természetessé teszed az iménti, mindkettőnknek egyedi élményt, és szolgalelkű megalázkodás helyett, játékossággal ellensúlyozod a mögötte lévő mély tartalmat.

  • Szófogadó, okos, kicsi jószága leszel a gazdidnak? - megyek bele a játékba könnyű szívvel, hisz vannak helyzetek, amikor a komolyság csak elvenné a mögöttes mondanivalót.

  • Csak, ha jó gazdám leszel! - nézel ismét a szemembe. - Mert jó gazdinak lenni nem könnyű ám, felelősséggel jár -komolyodsz el egy pillanatra (csak, hogy tudjam {tudom}komoly tartalom lakozik a játékos szavak mélyén), de aztán visszatérsz az incselkedő hangnemhez.

  • A jó gazdi törődik az ő kicsi jószágával, eteti, gondozza, sétáltatja, pisilteti, játszik vele. Megadja neki mindazt a törődést és szeretetet, amire igénye van, és nem hanyagolja el soha-de soha!

  • A jó gazdi -folytatom a gondolatmenetet évődve – tanítja, neveli, engedelmességre, szobatisztaságra szoktatja, az ő kicsi szukáját. Elnézi olykor, hogy játékból, vagy akár dacból szétszaggat egy díszpárnát, de nem engedi, hogy elkanászodjon, hogy szétszedje a lakást, vagy épp megtépje a szomszéd macskáját (na jó, megkergetni, megkergetheti). Tudja, hogy mikor kell simogatni, és mikor kell büntetni, mikor legyen elnéző, mikor engedje ölbe mászni az ő kiskutyáját, de azt is tudnia kell, mikor kell szigorúan a kosarába zavarnia, vagy épp rákoppintani az orrára.

  • A jó gazdi – veszed vissza a játék fonalát – nem köti ám láncra az ő kis kutyáját, hogy aztán csak sóvároghasson a szabadság után!

  • Csak olykor pórázra, ha szükséges. -mosolygok vissza. - De jó gazdija, csak jó kiskutyának van ám.

  • Márpedig jó kiskutyának sem könnyű ám lenni! - folytatom. - A jó kiskutya, tudja meddig terjed a gazdi türelme, mekkorát haraphat játék közben az éles kölyökfogaival, mikor lehet játszani, és mikor kell szép csendben elheverni a gazdi közelében.

  • A jó kiskutya – cserfelsz vitatkozóan – feltétlen, őszinte odaadást ad a gazdinak. Ha a gazdi nem ér rá vele játszani attól is boldog, ha csak a combjára fektetheti az állát, és, ha a gazdi még szórakozottan a fülét is birizgálja fél kézzel, az maga a mennybéli boldogság neki. De csak akkor lehet és akkor marad jó kiskutya, ha megkapja mindazt a figyelmet és törődést és gondoskodást, amire szüksége van!

  • Következésképp? - zárom le az évődést egy egyszerű kérdéssel, mintha még valóban a játékok mezején járnánk, de tudjuk mindketten milyen súlya van a következő pár másodpercnek.

  • Kérlek, legyél jó gazdám, hogy a jó kiskutyád lehessek! - mosolyogsz, de csipetnyi szorongás van a mosoly mögött megbújva, mert még csak bízol benne, hogy igent tudok mondani a felelősségre.

Nem szavakkal válaszolok, csak odalépek sporttáskámhoz, amiben még mindig ott vannak kicsomagolatlanul magammal hozott holmijaim. Kiemelem belőle a széles bőr nyakörvet, amit már oly régen beszereztem, de most látom igazán létjogosultságát, hogy elő is vegyem, hozzád lépek, és gyengéden, készségesen odahajlított nyakad köré csatolom.

Címkék: történet gondolat tanmese bizalom bdsm d/s szubmisszió

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bdsmworld.blog.hu/api/trackback/id/tr825707522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása