Üdvözöljük MrEgo éttermében!
Ételajánlatunkat kizárólag öntörvényű séfünk állítja össze, aki ragaszkodik a fűszerezés során, és az alapanyag összeállításakor kizárólag pillanatnyi hangulatára, szeszélyeire és olykor a vendég vélelmezett (vélt, vagy valós) ízléséhez igazodó ráérző képességére alapozni az adott ételsor elkészítési és tálalási módját.
Sajnos arra sem adhatunk garanciát, hogy Ön a megrendelt ételét fogja kapni, mert séfünk önhatalmúlag felülírni hajlamos az Ön rendelését, mert hiszi, hogy jobban tudja, mire is van Önnek nagyobb szüksége, mint Ön saját maga.
Reklamációt, étel el nem fogyasztását, visszaküldését, vagy épp fogyasztás közbeni fanyalgást séfünk személyes sértésnek veszi és szigorúan megtorolja!
Mindazonáltal jó étvágyat kívánunk!
Étlap:
Előételek-(ét)vágycsinálók:
-
Gésagolyókkal felfokozott várakozás a rendelés feladásáig
-
Kézimunka az abrosz (vélt, vagy valós) takarása alatt
-
A mellékhelyiségre való távozás engedélyhez kötött korlátozása
-
Az a la carte rendelés jogától való megfosztás
-
Mustra (hidegen tálalva, rezzenéstelen tekintettel)
Nedves fogások (más helyen levesek):
-
Hozott alapanyag megízlelése (az (ét)vágycsinálókat követően)
-
Hideg tejecske (cicatálban az asztal alá szervírozva)
-
Becsináltleves (bátortalanoknak)
Főételek:
-
Szűzpecsenye (ritka fogás, nagy hozzáértést igényel, pepecselős az elkészítése)
-
Csirkemell csipeszelve (gondos előkészítést követően, a lehető legesztétikusabb tálalásban)
-
Kötözött hús ( annyira friss alapanyagokból készítjük, hogy ezzel akadályozzuk meg a tepsiből való kiszökését)
-
Pirosra klopfolt farpecsenye (séfünk a legjobb eredmény elérése érdekében saját kezűleg, puszta tenyérrel készíti)
-
Libaszárny megtépázva (ha nem úgy viselkedsz, bármit rendelsz, ezt kapod)
-
Malacpecsenye (mert ezt is felszínre hozzuk belőled)
-
Töltött hús (minden irányból)
-
Vöröspecsenye (a karakteres ízek kedvelőinek, napok múltán is érződik még)
-
Puhára főzött csibe (nem került ki a pácból)
-
Jércemell viaszcseppekkel és jégkockával körítve
-
Rablóhús (vastag nyársra húzva)
-
Brassói nem apró (óvatosan vele, függőséget okozó étel)
-
Minden jóval locsolt gége (kihagyhatatlan fogásunk)
Többszemélyes tálak:
(kizárólag külön kérésre, egyedi elbírálás alapján, személyre szabva)
Köretek:
(Minden főfogásunk mellé a legmegfelelőbb kiegészítőt választjuk ki Önnek eszköztárunkból)
Desszertek utóételek:
-
Ananásszal ízesített keserédes
A konyhafőnök ajánlata:
-
Mindenízű vegyestál (mely összegzi az étlapon szereplő valamennyi fogást, sorozatos ízélményt eredményezve)
Jó étvágyat kívánunk, és vagy megszed mind, vagy magadra vess!