Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Gondolatok a BDSM világából

Gondolatok, képek, történetek, esszék a BDSM sokszínű, csodálatos világáról.

Friss topikok

  • Klaudia Virág: Iszonyat jó ! (2015.03.14. 16:55) Szubnevelde:
  • Kamahe (törölt): @Slevi: Köszönöm! :) (2014.08.12. 09:40) " Az öröm-öd/-e"
  • Slevi: ..ezúttal a szöveg a jobb,a kép túl álmodozó a switch nôt nem látom ebben a képbe. (2014.07.10. 12:11) Switchségem margójára
  • Kamahe (törölt): Hála és Köszönet!:) Mindkettőtöknek! (2014.05.21. 14:00) " Poklom"
  • Slevi: "A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. (...) Mind... (2014.04.28. 14:23) " Tehetetlenül "

Címkék

alapfogalmak (14) análkampó (5) animáció (57) anime (4) aranyzuhany (29) bdsm (202) beküldött (15) bizalom (19) bondage (52) carpe diem (5) cikk (8) d/s (197) dominancia (161) édeshármas (2) egyéb (12) esszé (15) fetish (7) fotó (162) gésagolyó (2) gondolat (48) gyertya (7) hentai (4) idézet (43) játékos (58) jégkocka (1) klipp (3) könnyek (9) korbács (2) latex (2) mocsok (7) rajz (12) s/m (152) saját készítés (24) sci-fi (2) szájpecek (15) szubmisszió (227) szumisszió (1) tanmese (9) thriler (1) történet (25) triskelion (1) (7) vers (12) viasz (6) vicces (16) video (2) xxl (4) zene (1) Címkefelhő

Aranyzuhany játékok egy BDSM kapcsolatban:

MrEgo 2012.02.21. 01:21

Megosztónak számító témát áll szándékomban feszegetni, melyről nem állítom, hogy a perverzió királynője, mégis talán a legélesebb választóvonalat képezi egy hagyományos együttlét és egy BDSM irányultságú aktus között.

Mindenekelőtt döntsük el, belefér-e egyáltalán ez a kérdés a mi kereteinkbe, és, ha igen, milyen mélységig vagyunk hajlandók belemerülni, és milyen szemszögből mozgatja meg fantáziánkat.
Elsősorban felejtsük el a neten látható pisilős pornók dömpingtermékeit, körülbelűl annyi közük van az aranyzuhanyhoz, mint az arrogancinak a dominanciához.
Közönségesnek lenni könnyű, a közönségesből felemelőt csinálni, viszont annl nehezebb!
A dolog egészséges, vagy egészségtelen voltát nem áll szándékomban ecsetelni, elég az hozzá, hogy egészséges emberek közt, megfelelő mennyiségű előzetes folyadékbevitel esetében, gyakorlatilag egy majdnem színtelen, szagtalan, méreganyagoktól szinte mentes esszenciáról beszélhetünk, így megfelelő kultúráltsággal a kockázati tényezők elhanyagolhatóak. (mindenképp olyan partnerekről beszélek, akik az egyéb területeken már tökéletesen ismerik egymást és nincs hiány a szükséges bizalomban)
Hozzáállásunktól, identitásunktól és irányultságunk függően azonban, ha hajlandóak vagyunk félretenni a belénkrögződött gátlásokat (ami könnyebbnek hangzik, mint amilyen valójban), meglepően széles skáláját találhatjuk meg az örömszerzésnek és az élvezetnek ezekben a játékokban.
Előbb azonban álljunk meg egy pillanatra. BDSM körökben belénkrögződött gátlásokról beszélek? Igen! Mégpedig a legerősebbek egyikéről. Hiszen a legszabadosabb gondolkodású BDSM rajongók egy része is fintorogva húzza fel az orrát a pisilős játékok említésére.
Miért? Mert az egyik legkorábban, szinte drasztikus módszerekkel belénknevelt gátlásrendszer pont a szobatisztaságra való nevelésünk volt apró gyermekkorunkban.
"Undorítóó, nem szabad, csak a bilibe szabad, okos nagyfiú/nagylány ügyesen a bilibe/WC-be" stb.
Amerikában végeztek kísérleteket egyetemi hallgatókkal, akiknek 80%-a képtelen volt egy kísérlet során, több liternyi folyadék elfogyasztása után, egy teljesen zárt, ablaktalan sötét helyiségben a nadrágjába vizelni.
Szóval, azok a gátlások bizony ott vannak ám erősen.
Amennyiben felül tudunk emelkedni ezeken a gátlásokon, megnézhetjük, mit is adhat a "golden shower".
Használhatjuk a megalázás eszközéül, vagy épp a behódolás bizonyítékául, az egészen egyszerű módozatoktól, a páros játékok sokszínűségéig. Vagy épp elérhetjük vele az összetartozásnak és a bizalomnak azt a fokát, ami vanilia körökben elképzelhetetlen.
Nézzük a legegyszerűbb verziót. A domináns fél szeme előtt kell a sub-nak vizelnie!
(a variációk száma szinte végtelen a WC kagylótól, a virágvázán át, a szoba közepéig bárhol és bármilyen formában, pucéran, vagy épp ruhán keresztül)
Domináns társaim! Nem tölt el ennel láttán a hatalom érzete?
Kedves szubmisszívek! Nem a behódolás legékesebb bizonyítéka ez?
Mindenképp az intimszféra olyan mélységei tárulhatnak fel ez által, amik a testiség új régiójba emelhetik a kapcsolatot.
A bizalmi szféra erősődését talán említenem sem kell.
Tovbbi lépés a kapcsolat elmélyítésében, mikor szubmisszív partnerünknek lehetőséget adunk, hogy segítse a mi megszabadulásunkat a felgyülemlett folyadéktól.
A legkönnyebb módszer, állunk, parnerünk oldalunknál térdel, és kezével írányítja a sugarat.
Mivel a kezünk így szabad kompenzláhatjuk a kezdetei feszengését hajnak símogatásval.
Hatalomérzetünk tovább fokozódik, míg szubmisszív partnerünk gátlásait és esteleges viszolygását feloldja a törődés érzete.
És ennél is léphetünk/lépjünk tovább! Elmúlt a kezdeti viszolygás és zavar, természetessé fog válni, hogy partnerünket megajndékozzuk nedűnk érintésével a bőrén.
A fokozatosság elvének betartásával itt is felemelő élményekben részesíthetjük egymást.
Természetesen egy D/S jellegű kapcsolatban jóval több érzelmi tényezőt kell belevinni, mint egy S/M jellegűbe, de hát igazi BDSM aműgy sem működik lelki tényezők nélkül.
Szerencsére valós BDSM körökben amúgy sem jellemző a "fogtam, oszt szájbahuggyoztam a ribancot" jellegű hozzáállás!
Summázva, lehet közönséges, lehet undorító, lehet abberrált, de megnyithat új szinteket, erősítheti az összetartozást és lehet egy hihetetlenül felemelő élmény is.
Erre akár ihatnánk is egyet! ( javaslok egy fél liter ásványvizet)

Címkék: cikk gondolat dominancia d/s szubmisszió aranyzuhany

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bdsmworld.blog.hu/api/trackback/id/tr654152288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása